Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Friends with benefits for den moderne verden

Friends with benefits er nutidens løsning på et fyldestgørende sexliv. De opfylder dine seksuelle behov og ønsker, uden at det forstyrrer dit øvrige liv. Du behøver ikke at bekymre dig om nogen, der ønsker at blande sig i din familie, dit job eller din sociale omgangskreds. I behøver kun at fokusere på en eneste ting: På, at I ønsker fantastisk sex - ikke at binde jer for livet. Så hvorfor ikke få præcis dét, du ønsker? Det er, hvad friends with benefits giver dig.

Verden af igår var anderledes. Tidligere generationer fandt i højere grad sammen af økonomiske årsager end dét at få sine mest dybfølte behov opfyldt. Når du en gang havde fundet den perfekte livspartner, håbede man bare på det bedste, når man skulle ind i soveværelset. Godt at de dage forlængst er forbi! Ældre kvinder, der dater yngre mænd er blevet meget mere almindeligt end førhen - en anden stor fordel vi har fået i forhold til de tidligere generationer, når det handler om at bevare et fantastisk sexliv. Du er ikke begrænset til missionærstillingen. Du kan nu prøve at sidde på din partners ansigt uden at føle dig mærkeligt tilpas. Når du er ansvarlig for dit eget liv, kan du tage beslutninger, der er baseret på, hvad der er vigtigt for dig. Og vi ved alle sammen, at sex er livsvigtigt for en sund livsstil. Free sex – sex som ikke er bundet til et løfte andet end give hinanden en fantastisk orgasme, er et moderne koncept. Det er vigtigt at passe sammen seksuelt og det er ikke længere et område, hvor vi bare håber det bedste. Friends with benefits giver dig muligheden for at udvikle et forhold uden bindinger, som er baseret på lige præcis dét - at I passer sammen seksuelt. Hvad kunne være bedre?

Et tilfredsstillende sexliv kan også blive dit

De tidligere generationer blev nødt til at gå efter deres instinkt og deres held, når det handlede om at finde sexpartnere. Og i de fleste tilfælde fulgte der et helt sæt af bånd med disse partnere. At finde Friends with benefits i en adult chat er den moderne løsning for den moderne verden. Når du er ung, ønsker du ikke at etablere dig. Det er her tiden, hvor man udforsker verden og har det sjovt. Og friends with benefits lader dig netop gøre disse ting. Når du er i et fast og langvarigt forhold, er det ikke nogen hemmelighed, at sex kan være kedeligt og bevæge sig i den samme rille. Ingen har dog skylden for dette - det er bare næsten umuligt at forblive opstemt af den samme person og de samme seksuelle teknikker år efter år. Et Friendship with benefits giver dig muligheden for at holde dit følelsesmæssige forhold intakt, mens du stadigvæk udforsker andre muligheder, når det handler om sex. Selv for de mennesker, der er involveret i hengivne forhold, vil der være nogle tidspunkter mellem deres forhold, hvor de bare ikke ønsker at kaste sig ud i et nyt forhold og blive involveret i dette en gang til. Friends with benefits behøver heller ikke at være en regelmæssig ting. Måske har du bare nogle frustrationer eller måske arbejder din partner væk fra hjemmet en del af tiden. Et one night stand vil være en fantastisk løsning på dette problem. Eller du har måske en partner med et åbent sind? Så hvorfor ikke have en friend with benefits, som du kan dele med din faste partner og I kan have en sjov trekant! Friends with benefits fører dig ubesværet over diverse bump og holder dit sexliv levende og tilfredsstillende, selv når du ønsker at tage en pause fra de formelle forhold. Det er et koncept, der er både praktisk og spændende - og hvem kunne bede om mere?

Mere